Puur Foundation staat op het Oogstappels festival in Boekel (NB)!

Op 19 augustus van 10:00 tot 17:00 uur zijn wij met Puur Foundation te vinden op het Oogstappels festival in Boekel (Noord-Brabant). Dit bruisende festival staat volledig in het teken van ouders en kinderen. Wij zijn ontzettend enthousiast om deel uit te maken van deze bijzondere dag!

Tijdens het festival zullen wij een kleurrijke stand hebben waar we unieke producten verkopen, allemaal gemaakt met prachtige Afrikaanse stoffen. Denk aan draagdoeken, kussens, strandstoelen nog veel meer. Alle opbrengsten van de verkoop komt ten goede aan onze stichting en ons belangrijke werk in Gambia. We hopen dat je ook een kijkje komt nemen bij onze stand en ons verhaal leert kennen en je te laten zien hoe jouw steun direct impact heeft op het leven van vele vrouwen en kinderen in Gambia.

Dus zet het in je agenda: 19 augustus, Oogstappels festival in Boekel (NB). We kijken er naar uit om je te ontmoeten op het festival!

Puur Foundation nieuwsberichten